Gezond werken, gezond leven met mindfulness

Voor iedereen die vanuit meer innerlijke rust en bevlogenheid wil werken en leven.

Wil je de regie terug over je eigen werk en leven?
Ben je te vaak te moe? Of heb je zelfs burn-outklachten?
Heb je het gevoel geleefd te worden en jezelf kwijt te zijn?
Omdat je niet meer werkt en leeft vanuit jouw belangrijkste innerlijke waarden?

Ben je er aan toe effectieve stappen te zetten naar een energiek en liefdevol leven?
Naar een leven dat echt bij jou past, bij wie jij echt bent?
Zodat je vanuit innerlijke rust bevlogen kunt werken en leven?

Overweeg dan om mee te doen aan de intussen bewezen effectieve Mindfulness- en coachingsretraite in Spanje.
Een week om liefdevol bij jezelf stil te staan.

Aandacht en zelfcompassie te ontwikkelen.
Met individuele gesprekken over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn,
en met veel gereedschappen naar huis te gaan,
waaronder een concreet plan van aanpak.

En je een paar weken na de retraite nog een uur te laten begeleiden.

Voor mij was deze week meditatie met coaching in Spanje een cadeau aan mijzelf.  Het bleek een turning point. Ik had al ervaring opgedaan met mindfulness en Zen.  Maar deze week kreeg ik mijn stem in figuurlijke zin weer terug en kon ik eindelijk verwoorden wat er in mij rond zong. Voor ieder die twijfelt zou ik willen zeggen: gun jezelf zo’n week!

MarianneArts

“In de coachingsgesprekken kom je snel tot de kern.
De stiltedagen gaven me de rust om weer bij mezelf terecht te komen. ik heb ontdekt dat er een kern in mij is die kan observeren wat er gaande is, soms ervaar ik die ruimte als een grote zachte ruimte/basis waar het goed toeven is.

Dank je wel Sietske voor alles, je enthousiasme, wijsheid, liefde én speelsheid zijn aanstekelijk en een bron van heling.”

Ingrid Windmeijer Interim manager in de zorg

‘Mijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen: innerlijke rust, zelfcompassie, levensplezier en gezond en heerlijk eten. Ik heb erg veel aan de gesprekken gehad. Sietske, je kunt erg goed luisteren en inleven. Ook de gesprekken in de groep na een meditatie waren leerzaam en fijn.
De schrijfopdrachten hielpen ook om dingen helder te krijgen. Ik ga thuis verder aan de slag met oefeningen voor zelfcompassie en liefdevolle vriendelijkheidsmeditatie, voeding en beweging. Ik raad de retraite anderen aan, je wordt er innerlijk een beter mens van.”

Inge ReidsmaRadioloog

Jouw mindfulnesstrainer en coach


Mijn naam is Sietske de Haan. Sinds 2000 begeleid ik mensen onvoorwaardelijk liefdevol met zichzelf en hun omgeving om te
gaan en te leren vertrouwen op hun eigen wijsheid. Dit leer ik mensen vooral via de beoefening van zelfcompassie, aandacht (mindfulness) en het stellen van  vragen waar jij je antwoorden op vindt.
Ik zie er naar uit jou te ontmoeten op een van de intensieve mindfulness- en coachingsretraites. Je na een week in Spanje weer uit te zwaaien en te zien dat je vol energie  en vertrouwen bent en dat je straalt. 
Het is wat ik keer op keer meemaak als de taxi de deelnemers weer komt ophalen. Dat gun ik jou ook.

Wat ik jou en anderen leer, heb ik na mijn opleidingen en bijscholing eerst in mijn eigen leven uitgetest.
Het heeft mijn leven enorm veranderd. Ooit was ik lange tijd lichamelijk erg ziek. Wakker en compassievol leven heeft me geholpen belangrijke stappen te zetten en heeft me gebracht waar ik ben. Ik heb sinds 2005 een prachtig bedrijf en een energiek en vervullend leven in Spanje en Nederland waarin ik veel mag betekenen voor anderen. Sinds begin 2014 geef ik deze effectieve retraites in Spanje.

Wil je ook graag grote stappen zetten in een van de retraites? Onderzoeken of het een goede keus voor jou zou kunnen zijn om mee te gaan? Maak dan een vrijblijvend afspraak met me.  Lees ook hieronder wat andere mensen vertelden.
Afgelopen jaar waren van alle 
deelnemers 30 procent voor de tweede of derde keer in één van mijn retraites.
Voor jou trainde ik al meer dan 1800 mensen, waaronder veel ondernemers, artsen, psychologen en managers en vele anderen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leven. 

Data Mindfulnessretraites

Enthousiast geworden?

Heb ik je al gesproken of ben je al eerder meegeweest? -> schrijf je in.